V čom spočíva jedinečnosť stohovateľných stoličiek? Pre firmy aj do domácnosti

V čom spočíva jedinečnosť stohovateľných stoličiek? Pre firmy aj do domácnosti

Do kultúrnych sál. Do konferenčných miestností. Do zasadačiek. Do prednáškových hál. Na terasu. Na záhradu. Do garáže pre prípad potreby. Takto jednoducho a pohotovo vieme odpovedať na vašu najčastejšiu otázku, kde sa dajú použiť stohovateľné stoličky. Na vašu druhú otázku, pre aký účel sú takéto stoličky vhodné, vám odpovieme v tomto článku, hneď po krátkom vtipe:

„Tá má pekné nohy“, povedal a hneď tú stoličku naložil do auta. Autor: Jozef Páleník 😁

Farebné stoličky Fedra Farebné stoličky Fedra

Hoďme do prekladača: „stohovateľné“

Stohovateľné alebo tiež označované ako stohovacie stoličky sú špeciálny typ stoličiek, ktoré sú navrhnuté tak, aby boli kompaktné, zaberali čo najmenej miesta, no zároveň poskytli sediacemu podporu a pohodlie. Majú špeciálne tvarované sedadlo, ktoré je komfortné, modelované tak, aby sa stoličky na seba dali jednoducho navrstviť. A presne toto je charakteristická črta stohovateľných stoličiek. Stoličky sa dajú na seba krásne poukladať, stohovať, aby ich skladovanie bolo čo najjednoduchšie. Skladujú sa do výšky, nie do šírky, preto vám bude stačiť hoci aj kút v garáži.

Stohovateľná stoličky Bulut, s kovovou konštrukciou Stohovateľná stoličky Bulut

Pre formálne stretnutia aj na oslavy

Využitie stoličiek je pestré. Zadovážte si ich do domácnosti, poslúžia vám vždy, keď vás prekvapí nečakaná návšteva. V prípade, že ich nepotrebujete, vytvorte stoh, ktorý môžete odložiť do garáže, na povalu alebo do záhradného domčeka na náradie. Môžete ich samozrejme používať celoročne v jedálni, v detskej či študentskej izbe, v domácej pracovni, tiež ako záhradný nábytok do záhrady alebo terasy.

Stoličky sú zväčša určené do exteriéru aj interiéru, preto sú obľúbenou variantou pre obce a mestá, ktoré ich vnímajú ako riešenie pre zabezpečenie dostatočného počtu miest na sedenie počas kultúrnych či športových podujatí pod šírim nebom.

Ste firma? Organizujete často porady, prednášky či školenia? Stohovateľné stoličky vám dovolia organizovať akcie vo veľkom štýle, s väčším počtom účastníkov, a hoci aj dve v rovnakom čase.

Stohovacie stoličky Zina, čalúnené Stohovacie stoličky Zina

Rôzne materiálové prevedenia

Najľahšie, a zvyčajne najlacnejšie sú plastové stoličky. Sú dostupné v rôznych farebných prevedeniach. Perforované sedadlo a operadlo zabezpečuje dostatočnú cirkuláciu vzduchu, dokážete na nej sedieť aj počas teplých letných dní.

Drevené stoličky sú obľúbené v hoteloch a reštauráciach, kde sa konajú svadobné a iné oslavy. Ich prírodný vzhľad najlepšie zapadne do celkovej výzdoby. Pôsobia luxusnejšie a sú stabilnejšie ako plastové stoličky. Obľúbené sú aj na záhrade a terase, dopĺňajú drevený či ratanový záhradný nábytok.

Kovové stoličky nachádzajú svoje uplatnenie vo firemných a kancelárskych priestoroch. Čalúnené sedadlo a operadlo zvyšuje pocit pohodlia, účastníci školení dokážu na stoličkách sedieť dlhé hodiny. Ak má stolička sieťované operadlo, je zabezpečená maximálna priedušnosť.

Stohovateľné záhradné stoličky Fedra v niekoľkých farbách Stohovateľné záhradné stoličky Fedra

Ako vysoko?

Dalo by sa povedať, že stohovanie je neobmedzené. Pokiaľ to materiál stoličky dovoľuje, môžete na seba naukladať aj 10 kusov. Toto je zväčša možné pri plastových, drevených a kovových stoličkách. Čalúnené sedadlo a operadlo predstavuje isté obmedzenie, takýto typ stoličiek dokážete na seba uložiť 3 až 4.

Pri stohovaní stoličiek myslite predovšetkým na bezpečnosť. Neodporúča sa vyšší stoh ako do výšky očí. Ak sa stoh nakláňa, niekoľko stoličiek ihneď zložte.

Záhradná stolička Telma, sivá, čierna Záhradná stolička Telma

Správne skladovanie je dôležité

Akcia skončila. Toľko stoličiek momentálne nepotrebujete. Je čas odložiť ich do skladu. Stoličky ukladajte na seba vždy na rovnom povrchu. Zaistite, aby sa okolo vás nepohybovalo veľa ľudí, detí či zvieratá. Zadné nohy druhej stoličky zasuňte nad zadné nohy prvej stoličky a potom stoličku opatrne zatlačte nadol. Spodná časť sedadla druhej stoličky sa bude opierať o sedadlo prvej stoličky. Toto isté urobte s ostatnými stoličkami. Vopred si preštudujte odporúčania výrobcu, kde sa uvádza, koľko stoličiek môžete takto na seba poukladať, aby to bolo bezpečné.

Stoličky uskladnite tak, aby sa k nim deti nedostali. Nedovoľte deťom hrať sa v blízkosti stohu stoličiek, ani stúpať po stoličkách ako po schodoch. Hrozí riziko úrazu.

Stohovateľné stoličky Jeff, čalúnené Stohovateľné stoličky Jeff

Stoličky v jednoduchom dizajne, no s veľkým potenciálom. Stohovateľné stoličky sú už dlho súčasťou vášho života, no možno ste si doteraz neuvedomili ich výnimočnosť. Ak sme vás presvedčili o ich kvalitách a rozmýšľate nad ich nákupom, pozývame vás navštíviť náš e-shop temponabytok.sk, kde si z našej ponuky určite vyberiete.