Ona a Vianoce: Aký darček vybrať žene? 5 tipov, ktorými potešíte (nielen) partnerku

Ona a Vianoce: Aký darček vybrať žene? 5 tipov, ktorými potešíte (nielen) partnerku

Vybrať vianočný darček, ktorý poteší a po pár dňoch neskončí zabudnutý v skrini, nemusí byť vôbec zložité. Čím potešiť ženu – nie iba partnerku, pokojne i sestru, kamarátku či mamu – pod stromčekom? Aby ste sa trafili, prvým predpokladom je obdarovanú dobre poznať. Vedieť, aké farby má rada, vedieť, ako najradšej oddychuje, vedieť, ako rada trávi čas, vedieť, čo má doma a čo jej chýba. A potom? Úspech žnú praktické darčeky, ktoré dokážete drobným úsilím premeniť na romantický prezent. Akým vianočným darčekom očariť ženu? Pripravili sme pre vás 5 tipov na prekvapenia, ktorými potešíte.  

Darček, ktorý vždy pripomenie, že sa vám páči

Zrkadlo je symbol. Napríklad zrkadlo zrkadiel, ktoré držala bohyňa Venuša – malé okrúhle s rukoväťou v tváre kríža – sa stalo symbolom ženského pohlavia. A čo bude symbolizovať, keď na Vianoce darujete žene zrkadlo? To závisí od vás. Máme však pre vás tip: nech symbolizuje, že sa vám páči. Kompliment, ktorý poteší každú ženu: partnerku, sestru, mamu. Naučiť zrkadlo hovoriť: „Si krásna,“ dá poriadne zabrať. Našťastie to dokážete vyriešiť elegantnejšie ako k rámu pripevneným bidlom s papagájom, ktorý tieto slová vyriekne. 

U nás nájdete okrúhle zrkadlo v zlatom kovovom ráme s drobnou poličkou a stojanom na sviečky. Žena si vďaka nemu dokáže vytvoriť vo svojom dámskom kútiku intímnu atmosféru a venovať chvíľu sebe a svojim potrebám. Navyše, na poličku si okrem zapálených sviečok môže uložiť drobnosti, ako gumičku do vlasov, riasenku či parfém. Ako ale toto zrkadlo povie, že obdarovaná dáma je krásna? Nepovie, to musíte urobiť vy. Najlepšie tak, že na zrkadlo nalepíte odkaz: „Pozri sa, si krásna. Nehovorím ti to každý deň, ale je to tak. Nech ti to pripomína každý pohľad do tohto zrkadla.“ A verte, že obdarovaná si tieto slová navždy zapamätá. 

okrúhle zrkadlo v zlatom kovovom ráme Kondela

 

Relax vo vírivke ako darček

Mať doma wellness je snom azda každého. Prídete z práce, vyzlečiete sa do plaviek, skočíte do príjemne teplej vody a zabudnete na náročný deň. A to všetko v pohodlí domova v úplnom súkromí. Darček v podobe permanentky do wellness centra poteší, no za týmto relaxom musíte vyraziť von, ísť peši alebo autom, prejsť recepciou a až potom na vás čaká oddych. A možno aj spoločnosť iných ľudí. Nafukovacia vírivka s objemom 910 l z našej ponuky vám zabezpečí dokonalý oddych v pohodlí domova. 

Do vírivky Taupe sa úplne bezproblémov zmestia 4 ľudia, jej kapacita je však až 6 osôb. A teraz tie skvelé správy: môžete ju mať v interiéri aj vonku, zvládne mrazivé teploty až do - 40 °C. Nemusíte ani čakať do jari, táto vírivka vám vodu zohreje až na teplotu 40 °C. Stačí ju rozbaliť, nafúkať, napustiť, zohriať vodu a už počas Vianoc si môže vaša partnerka – a vy samozrejme s ňou – užívať magické chvíle dokonalým oddychom. O ten sa postará 130 masážnych trysiek. A pokojne aj pod holým nebom s výhľadom na nočnú oblohu a pohárom vína v ruke. Navyše, počas silvestrovskej párty ako by ste našli! Čo poviete na tento vianočný darček? 

Nafukovacia vírivka Kondela

 

Darček, s ktorým sa varenie i pečenie stane koníčkom 

Kváskový chlieb, dokonalé koláče, cesto na pizzu, sekaná lepšia ako od babičky, zdravé smoothie na raňajky. Patrí vaša partnerka, mama, sestra k tým, ktorých kulinárske umenie musíte zbožňovať? Všetko sú to pokrmy, ktorých príprava núti človeka stráviť v kuchyni istý čas. Niekedy aj hodiny. Ak je svet v niečom spravodlivý, tak tým, že každý z nás má denne 24 hodín: najbohatší človek na svete i ten najmenej majetný. Potešte dámu vianočným darčekom, ktorý jej skráti čas potrebný na prípravu jedál. A ten bude môcť venovať následne vám, deťom, svojim koníčkom, alebo tomu najdôležitejšiemu: sebe. 

Kuchynský robot Kante s výkonom 1800 W je skvelým pomocníkom: šľahá, mixuje, hnieti cesto, melie mäso, robí smoothie, jednoducho pomáha takmer so všetkým. Darovať pod stromček štyri páry usilovných neunaviteľných rúk, ktoré pomôžu v kuchyni so všetkým je na nezaplatenie. 

Navyše, vybrať si môžete z viacerých farieb, ktoré pri správnej voľbe môžu z robota urobiť až dekoráciu v kuchyni. Vanilková, biela, čierna, červená, ružová, zlatoružová. Nezabudnite posunúť i tento praktický vianočný darček na romantický level a pridajte odkaz: „Zbožňujem tvoj kváskový chlieb/pavlovu tortu/raňajkové smoothie, no ešte radšej trávim čas s tebou. S týmto pomocníkom ho budeme mať na seba viac.“ 

Kuchynský robot Kante Kondela

 

Hojda, hojda, sviatky strávim tu

Darček, ktorý dokáže spríjemniť vianočné sviatky, dlhé zimné večery, nekonečné letné dni, sychravú jeseň a vlastne celý život. Vianočný darček, ktorý môžete mať v interiéri aj exteriéri. Darček, s ktorým si oddýchnete a tiež budete mať pocit, že máte svoje malé-veľké útočisko. Presne to je závesné hojdacie kreslo NOLAN. V zime ho môžete mať pri krbe, zababušíte sa v ňom do deky, môžete čítať knižky, ale aj pozerať vianočné rozprávky. V lete si ho môžete premiestniť na záhradu, balkón či terasu a užívať si príjemné hojdanie. 

Navyše, predstavte si, ako bude pod stromčekom toto kreslo vyzerať zabalené. Čo to môže byť, je to dinosaurie vajce? Ak tento darček túžite posunúť do romantickejšej roviny, siahnite po dvojmiestnom závesnom kresle. Môže sa však stať, že ani to nebude kapacitne stačiť: je dosť možné, že čas v ňom budú túžiť tráviť všetci členovia rodiny. Niet sa čomu čudovať! „Keď to je také príjemné! Hojda, hojda, sviatky strávim tu.“ 

hojdacie kreslo NOLAN Kondela

 

Darček, s ktorým zabudne na vetu: „Nemám si čo obliecť“

Hovorí sa: „Zíde z očí, zíde z mysle,“ aj preto sa dámy občas trošku dramaticky, trošku láskavo, trošku žiadostivo ponosujú: „Nemám si čo obliecť.“ Ak v jej skrini neúradujú škriatkovia, ktorí si prisvojujú dámske oblečenie, azda to nebude také zlé. Skôr len na ten-ktorý kúsok zo svojho šatníka dáma zabudla. To sa stáva, ľudská pamäť nie je neomylná, máme však pre vás tip, ako taktne pripomenúť to najlepšie z outfitov. 

Stojanový vešiak alebo aj stander – umiestnite ho do priestoru, pomocou ramienkových vešiakov naň zavesíte zopár najlepších kúskov, na spodnú poličku dáte topánky, ktoré sa k týmto outfitom hodia a tieto šaty zaručene nezídu z mysle. Dáma obdarovaná týmto vianočným darčekom tak bude mať vždy nielen na očiach, ale i po ruke oblečenie, v ktorom zažiari. Zároveň získa lepší prehľad o tom, čo sa ukrýva v jej skrini. Pri vhodnom výbere oblečenia na stojanový vešiak môže tento kus nábytku poslúžiť aj ako dekorácia miestnosti. 

Čo poviete, ktorý z tipov na vianočný darček pre ženu vás najviac oslovil? Všetky z nich – a tiež mnoho ďalších – ná jdete na www.kondela.sk

Stojanový vešiak Kondela